top of page
Search
  • Writer's pictureChristofer Franzén

Det som komma skall

På den här delen av min hemsida kommer jag inom kort att börja publicera inlägg. Dessa kommer dels att fördjupa och utveckla mina tankar kring: val av terapimetod, hur en väljer en terapeut som passar, vad forskningen säger om vad som har störst betydelse för utfallet i terapiprocesser, med mera. Ibland kommer jag också att lägga upp inlägg som handlar om olika projekt med terapianknytning som jag är involverad i. Det första som jag kommer presentera är ett projekt där jag kommer att testa att erbjuda distansterapi till ett reducerat pris via en ny videotjänst som jag ska utvärdera. Målgruppen för projektet kommer att vara unga vuxna (18 - ca 35år ) som bor på orter i landet där tillgången till psykologisk behandling är begränsad.

48 views0 comments

Recent Posts

See All

Podd om Corona, känslor och ångest

Tidigare i veckan var jag med i en podd där jag pratar om känslor, oro, ångest men också det potentiellt positiva som Corona-epidemin kan komma att leda till. https://www.paleoteket.se/avsnitt-57-ka

Comentários


bottom of page